Kas niin, uudet ruokintaohjeet on nyt sitten haettu eläinlääkäriltä (ja puoli kassillista muonaa...)

Kaikki kokeet pulskistumisen elimellisen syyn poissulkemiseksi on siis otettu aiemmin ja nyt käytiin vaan puntarissa ja itkemässä epätoivoa koiran laihdutuskuurin takia. :P Eläinlääkäri arveli, että koira on nyt niin kauan elänyt hyvin niukalla ravinnolla (laihis + ruokahalun puute), että sen elimistö on yksinkertaisesti jymähtänyt säästöliekille, eikä se siis kuluta enää normaalisti, vaan on sopeutunut siihen, että ruokaa on vähän koko ajan ja se vähä käytetään sitten tosi tehokkaasti.  Liikunnasta ei lääkäri sanonut mitään, eli kaipa sitä on riittävästi, tarkeintä on kuulemma, että liikkuu joka päivä (olipas yllättävää...)

Niin nurinkuriselta kuin se tuntuukin, nyt olis tärkeitä saada koira SYÖMÄÄN. Mielellään vähintään 3 kertaa päivässä, jotta sen suolisto kuluttaisi jo itsessään vähän koko ajan sulatellessaan niitä eväitä... Just juu... Tähän saakka on ollut välillä tuskaa saada se syömään edes kerran päivässä... Muona nyt tietty olis sitten sitä laihismuonaa ja sitä hinattiin mukaan maistiaisiksi sekä purkissa, että napuna. Purkkiruualla olis tarkotus saada tuo rakitus syömään ne ällöt napulatkin... Vähän mä naureskelin, että montas raksun palaa mä sitten sinne kuppiin tyrkkäsen kerralla... Ehkä kolme? Meinasin lennähtää pyllylleni, kun tuli annostusohjeiden vuoro... Päivässä tuolle tarviis syöttää kokonainen purkki (noin 400g) purkkipöperöä ja LISÄKSI 155g kuivamuonaa!!! WOW! Tuossa iltapalaa koiralle laitellessani totesin, että sen yksi annos on määrällisesti samankokoinen kuin mitä se on saanut tähänkin asti... paitsi, että nyt se saa sen kolmesti päivässä... Noh, kai se on vaan eläinlääkäriä uskottava... Kun kaikkea on kokeiltu, niin kokeillaan sitten tätäkin... Ei kai se enää hullummaksi ainakaan voi mennä. Kai.

LIIKUNTA:

Aamupissatus

Reissupäivä. Pari tuntia sai temmeltää kaverin omakotitalon pihalla. (Tai, noh, enimmän osan aikaa istui portailla kummastelemassa miksei pääse sisään ihanan uroon luo...) sitten toiseen kyläpaikkaan jossa makasi umpiunessa lattialla, kun oli ollut niin rankkaa ja kaikkee... Juujuu, meillä on lenkkeilty siis niiiiiiin ahkerasti...

Iltapissatus

EVÄÄT:

Laihiksen kunniaksi tai sitten eläinlääkärillä mut nolatakseen varasti ipanan pullan aamupalaksi...

Kuopus syötti karjalanpiirakkansa ja puolikkaan leivän... (Tästä syystä koira on yleensä partsilla kun meidän ipanat syö)

reilu 100g laihispurkkimuonaa & 50g laihisnappulaa. Sotkettuna sekaisin SÖI KAIKKI (ja kerjäsi pöydän vieressä isännän iltapalasta osaansa...)