Vuorokausi ja hiukan päälle takana uutta ruokavaliota. Ja voi hyvät hyssykät sentään, kuinka paljon voi yhdestä koirasta tulla tavaraa peräpäästä pihalle!!! HUH! Kyllä loppuu kakkapussit tykkänään kesken, jos tahti on tämä. 4 kertaa päivässä lenkille ja joka kerta ainakin kaksi lehmän läjän kokoista kasaa... Apua... Lieneeköhän tuo nyt ihan normaalia... Noh, mutta kun leikkiin ryhtyy...

Iltaan mennessä Naska oli takuulla vakuuttunut, että muija on kadottanut viimeisenkin järjenvalonsa, kun ruokaa lapataan kuppikaupalla eteen tuon tuostakin, mutta syönyt on kiltisti kaiken! (HALLELUJAH!!) Eilen tosin etsin epätoivoisesti netistä jotain halvempaa vaihtoehtoa, kun Hill's maksaa sen reilu 70€/säkki ja ne pannahisen purkitkin vissiin jotain 2,5€/kpl... Hiukan on ainakin purkkimuona tyyriin sorttista vettä... (Nestettä 74%... Royal Caninissa vielä enemmän 86%...) Ainoa vaan, että onpahan melkoisen kettumainen tsäkä, jos toi Hill's onkin ainoa murkina, jota koira suostuu syömään.. Noh, huomenna menee makutestiin se Royal Canin ja jos se kelpaa purkkimuonalla höystettynä, niin sitten vois käydä harkitsemaan jotain halvempaa dieettimuonaa... (sanokoon lekuri mitä tahansa...) Kaupan purkkimuonissa  nyt ei taida sen enempää olla muuta kuin vettä, joten kaipa niitäkin makustimeksi voi antaa, jos valkkaa vielä ne kaikkein mitäänsanomattomimmat. Ainoa vaan, että noissa nappuloissa kuidun määrässä ero on aika huikea. Noissa eläinlääkärimuonissa sitä on yli 20%, kun normilaihisnapuissa järjestäin vaan 3-6%, mutta jollain leseillähän sekin asia kaiketi korjaantuisi... Muuten pääosin aika vastaavia tuntuvat olevan. Jahti&Vahtia harkitsin noin alkajaisiksi. Proteiinia 20% (Hill's 22,8/25,1%) ja rasvaa 8% (Hill's 7,5/8,2%) En sitten tiedä tarviiko sitä edes ihan NOIN paljon sille antaa... Nyt ainakin toi ruoka määrällisesti tuntuu ihan her-vot-to-mal-ta! Miten ihmeessä sillä voi laihtua...???

LIIKUNTA:

Aamupissatus

Päivälenkki noin 1km

Iltapäivälenkki noin 6-7 km

Iltalenkki noin 1km

EVÄÄT:

Yhteensä 150g Hill's-nappulaa ja noin 300g Hill's purkkimuonaa + noin 100g Oscar-mureketta (oli avattu pötkön pätkä vielä kaapissa) jaettuna kolmeen ateriaan.

Valokuvaussession takia (tilasin tarroja ja ovikyltin...) muutama muru Oscar-mureketta ja puolikas vehnäsämpylä...